До изборите остават 18 дни. Кампанията вече изглежда в разгара

...
 До изборите остават 18 дни. Кампанията вече изглежда в разгара
Коментари Харесай

Избори 2 в 1: Гласът ти се чува. Дебат за икономиката

 

До изборите остават 18 дни. Кампанията към този момент наподобява в разгара си - кавги и недодялан звук в Народното събрание, теч на записи и подозрения за подслушване на политици от службите.

В този месец от огромно значение е да дадем преимущество на концепциите на политиците за излаз от политическата рецесия и по-добър живот в България.

Днешният спор е разграничен в два кръга. В първия - претендентите дават отговор на въпросите, които имаме към тях.

 Предупреждение за обилни превалявания и гръмотевици в сряда 1 мин. Предупреждение за обилни превалявания и гръмотевици в сряда  Моторист почина на място при тежък конфликт във Враца (СНИМКИ) 2 мин. Моторист почина на място при тежък конфликт във Враца (СНИМКИ)  Георги Георгиев: Известен шеф-готвач е получил 100 000 лева, с цел да картографира гробищата в Банкя 5 мин. Георги Георгиев: Известен шеф-готвач е получил 100 000 лева, с цел да картографира гробищата в Банкя  Престрелки в Народното събрание за изтекли записи на „ Продължаваме промяната “ 2 мин. Престрелки в Народното събрание за изтекли записи на „ Продължаваме промяната “  Подозрения за прикриване на следи след злополуката с кола на НСО 3 мин. Подозрения за прикриване на следи след злополуката с кола на НСО  Агресия във влака: Разярен пасажер атакува кондуктор 2 мин. Агресия във влака: Разярен пасажер атакува кондуктор  Предупреждение за обилни превалявания и гръмотевици в сряда 1 мин. Предупреждение за обилни превалявания и гръмотевици в сряда  Моторист почина на място при тежък конфликт във Враца (СНИМКИ) 2 мин. Моторист почина на място при тежък конфликт във Враца (СНИМКИ)  Георги Георгиев: Известен шеф-готвач е получил 100 000 лева, с цел да картографира гробищата в Банкя 5 мин. Георги Георгиев: Известен шеф-готвач е получил 100 000 лева, с цел да картографира гробищата в Банкя  Престрелки в Народното събрание за изтекли записи на „ Продължаваме промяната “ 2 мин. Престрелки в Народното събрание за изтекли записи на „ Продължаваме промяната “  Подозрения за прикриване на следи след злополуката с кола на НСО 3 мин. Подозрения за прикриване на следи след злополуката с кола на НСО  Агресия във влака: Разярен пасажер атакува кондуктор 2 мин. Агресия във влака: Разярен пасажер атакува кондуктор

Днес те са за приходите ни, прекосяването към еврото, налозите и битката с корупцията. Във втория кръг всеки от участниците провокира със собствен въпрос конкурент, който по-рано жребият дефинира.

Участниците в дебата:

Деница Сачева е лидер на листата на ГЕРБ-СДС в 8 МИР – Добрич. Тя е магистър по връзки с обществеността във ФЖМК към СУ " Св. Климент Охридски ". Народен представител в пет Народното събрание и някогашен министър на труда и обществената политика.

Венко Сабрутев е шести в листата на " Продължаваме промяната-Демократична България "  в 23 МИР Софи. Той е магистър по " Управление на интернационалните планове " и " Маркетинг " от УНСС. Бил е депутат в три Народното събрание.

Йордан Тодоров е втори в листата на „ Възраждане “ в 24 МИР-София. Той е магистър по " Публични финанси " от Икономически университет в град Варна и народен представител в 49 Народно заседание.

Николай Каварджиклиев е лидер на листата на Българска социалистическа партия за България в 10 МИР-Кюстендил. Той е магистър по " Финанси и заем " от УНСС София и някогашен изпълнителен шеф на Държавна фирма " Земеделие ".

Къде е България по покупателна дарба в Европейски Съюз?

С парите, които изкарваме, можем да си купим минимум спрямо останалите европейци. Нашата покупателна дарба е с 36% под междинното за Европейски Съюз. Това демонстрира изследване на „ Евростат “.

България е в компанията на Гърция и Латвия - там са с 33 и 29 на 100 под европейското ниво.

Най-спокойно с приходите си живеят в Люксембург, Ирландия и Нидерландия.

През последната година 45% от интервюираните наши сънародници от време на време са имали проблеми с заплащането на сметки, приблизително в Европа сходни компликации са имали под 30 на 100.

За 13% през множеството време е било мъчно да си заплащат сметките. Без проблем се оправят малко над 40% от интервюираните в България и над 60 - в Европа.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР